top of page
Поиск
  • geotern

Про участі у україно-німецькому проєкті

Social Student Companies to Activate the

Youth по темі “Соціальне шкільне підприємництво”

Повідомляємо, що організація School of ME та ChildFund Deutschland e.V., запрошує вас долучитися до розвитку теми “Соціальне шкільне підприємництво” в Україні. У рамках україно-німецького проєкту Social Student Companies to Activate the Youth створюється екосистема соціальних шкільних підприємств. Учасники проєкту активно співпрацюють з громадськими організаціями, закладами освіти, вчителями та учнями.

Навчальна програма курсу за вибором «Соціальне шкільне підприємництво» для учнів 8–11 класів була схвалена Міністерством освіти і науки України і рекомендована до запровадження у школах.

В рамках проєкту буде відібрано 20 закладів освіти зі всієї України для проведення коротких тренінгів. Всі 20 закладів освіти будуть запрошені на другий етап відбору, в результаті якого 10 освітніх закладів отримають доступ до: навчальної програми для куратора шкільної фірми; розширеної програми з підприємництва для учнів; менторської підтримки з реєстрації та запуску шкільної фірми; гранту розміром 1000€. Крім того, деякі учні та куратори зможуть отримати грант на 4-денну навчальну подорож в Німеччину у 2022 році, щоб познайомитися з німецьким шкільним підприємництвом. Подати заявку необхідно до 12 лютого. Результати будуть оголошені після 22 лютого 2021. Для реєстрації необхідно перейти на форму реєстрації, уважно прочитати умови та заповнити анкету

Анкета об’ємна, тому заповнення не відкладайте на останній день реєстрації.

За деталями слідкуйте на сторінці проєкту з розвитку і популяризації

соціального шкільного підприємництва Social Student Companies to Activate the Youth, читайте тут schoolofme.me/studbiz

Корисні посилання на тему соціального шкільного підприємництва:

1. Сайт, де розміщена інформація про проєкт. Там можна дізнатися про

інтерактивний урок, скачати методичку та посібник schoolofme.me/sse

2. У додатку ви знайдете презентацію, посібник та відеоролик про проект.

Контакти ГО «Школа усвідомленого підприємництва».:

School of ME (всеукраїнський представник проєкту)

Facebook



0 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все
bottom of page